Lähes täysin samalla joukkueella 2013-2014 sekä TI5 eteenpäin pelannut joukkue on päättänyt lopettaa yhteisen tiensä. Jo pitkän aikaa vähäisemmällä turnausmenestyksellä pärjännyt joukkue on kokenut pitkän aikaa ongelmia joukkueensa kanssa. Alliance vaihtoi pelaajia muutaman kerran viimeisen vuoden aikana, päätyen lopulta alkuperäiseen kokoonpanoonsa, jolla he voittivat maailmanmestaruuden vuonna 2013.

Pois jäävä mid-pelaaja ja joukkueen kapteeni  Gustav “s4” Magnusson ei ole vielä kommentoineet tarkemmin lähtöään ja tulevaisuuttaan, mutta offlane-pelaaja  Henrik “AdmiralBulldog” Ahnberg on kommentoinut ask.fm-kanavallaan jäävänsä mahdollisesti eläkkeelle ainakin seuraavan Major-turnauksen ajaksi. S4 epäillään mahdollisesti liittyvän OG:n Dota 2 -joukkueeseen, joskin tämä on tällä hetkellä vielä ainoastaan huhupuhetta. Akkesta ei tiedetä tällä kovinkaan paljon, joskin oletus on että hän saattaa lopettaa uransa pelaajana ja mahdollisesti hakea toista roolia skenen sisällä. Suurin yllätys on kuitenkin yli kymmenvuotisen Akken ja Lodan yhteistyön loppuminen. Kaksikko aloitti uransa yhdessä, ja poislukien 2012 kevään ja kesän jolloin Loda liittyi pelaamaan Singaporealaiseen Zenith joukkueeseen niin kaksikko on aina ollut yhdessä.

Alliancen joukkueen hajoaminen tarkoittaa, että joukkue jättäytyy ulos tällä hetkellä toimivista turnauksista ja karsinnoista. Uudesta joukkueesta ei kerrota mitään, mutta seuraavaa Major-turnausta varten joukkueen tulee lukita pelaajansa seuraavien viikkojen aikana.

Lähteet: Alliance