Aleksi “allu” Jallin edustama FaZe Clan onnistui kaatamaan ranskalaisen G2 Esportsin kartoin 2-1. Voittonsa myötä FaZe jatkaa välieriin, jossa vastaan asettuu HellRaisers.

Ottelu alkoi FaZe Clanin ja allun kannalta mainiosti Infernossa. Allu paukutteli ottelussa huimat 28 tappoa, kun hänen joukkueensa voitti kartan 16-7. Toisena karttana pelatussa Nukessa G2 Esports petrasi otteitaan ja onnistui kaatamaan FaZen 16-11. Kolmannessa kartassa Trainissa FaZe astui jälleen kuskin paikalle ja voitti kartan 16-10.

FaZen vastustajaksi välierissä saapuu HellRaisers, joka kaatoi tanskalaisen Northin 2-1. Ottelu alkoi tanskalaisten kannalta hienosti, kun se onnistui voittamaan Cobblestonessa lukemin 16-9. Sen jälkeen tahtipuikkoa heilutti HellRaisers, joka voitti sekä Cachen (16-14), että Overpassin (16-11).

Kiovassa sensaatiomaiseen vireeseen yltäneellä HellRaisersilla on hyvät lähtökohdat myös FaZea vastaan, sillä pääosin ukrainalaisista ja slovakialaisista koostuva joukkue kaatoi FaZen lohkovaiheen avauksessa Cachessa 16-10. 

Illan aikana puolivälierissä kohtasivat myös kotiyleisön suosikki Natus Vincere ja Fnatic sekä tämän hetken paras Counter-Strike joukkue Astralis ja pohjoisamerikkalainen Counter Logic Gaming.

Otteluissa Na’vi kaatoi Fnaticin 2-1. Kaksikon välinen kohtaaminen oli yhtä vuoristorataa sillä ensimmäinen kartta Overpass meni ukrainalaisille 16-6. Toisessa kartassa Infernossa Fnatic puolestaan oli parempi 16-7 ja viimeinen kartta Mirage kääntyi puolestaan jälleen Na’ville 16-8.

Astraliksen ja Counter Logic Gamingin kohtaaminen kääntyi ennakkosuosikkina peliin lähteneille tanskalaisille 2-0. Kartat päättyivät Astraliksen hyväksi 16-11 (Cache) ja 16-13(Inferno).

Tänään turnauksessa pelataan välierät ja finaalit. FaZen ja HellRaisersin kohtaaminen alkaa Suomen aikaa kello 12, minkä jälkeen areenalle astuvat Na’vi ja Astralis. Finaali pelataan välierien jälkeen.

Välieräparit

  • FaZe Clan vs. HellRaisers
  • Astralis vs.  Natus Vincere