KOVA Esports ei ole jäänyt katselemaan sivusta, kun muut organisaatiot ovat julkaisseet omia NHL-tiimejään. Vuonna 2019 perustettu organisaatio julkaisi vasta vähän aikaa sitten joukkueensa Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -peliin, ja nyt kilpapelaaminen laajenee myös konsolipuolelle.

– Olemme seuranneet NHLGamerin touhua jo pitkään sivusta, ja kuultu paljon hyvää Kennethin (Lehtinen) tekemisestä. Uuden seasonin lähestyessä tuli sopiva mahdollisuus, ja halusimme ehdottomasti tarttua tähän, kertoo KOVA Esportsin toinen perustaja Aleksi Halsas.

Aiemmin joukkueen suorituksia on nähty naapurimaassa Ruotsissa, jossa joukkue viime kaudella sijoittui kymmenen parhaan joukkoon. Muutoksia kokoonpanossa on kuitenkin tapahtunut. Tiimiin kuului aiemmin ruotsalaisia, mutta nyt kokoonpano on täysin suomalainen. Ruotsalaisen Djurgårdenin jälkeen oli aika etsiä suomalainen organisaatio.

– Haluttiin pitää touhu ammattimaisena, ja alettiin miettiä, mitkä organisaatiot voisivat olla sellaisia Suomen päässä, kertoo joukkueen kapteeni Kimi ”ZipPlayer” Nordberg.

Nordbergin pelaa hyökkääjänä, ja joukkueen muita hyökkääjiä ohjaavat Väinö ”Pikkardz” Pikkarainen, Valeri ”Valluxet” Reihel sekä Eemil ”diktaattori62” Törnvall. Puolustusta hoitavat Ari ”TheFakiiR1” Palviainen, Mika ”Saviinainen” Raivisto ja Rony ”rGinnu” Kinnunen. Maalia vartioivat Janne ”JANURI98” Komsa sekä Axel ”MonkeyHeadAF” Falck.
Tiimin tavoitteena on olla seuraavalla European Championchip Leaguen kaudella neljän parhaan joukossa.

Lähde: KOVA Esports