Uutisoimme alkukuusta Apex Legendsin toisen kauden tuomista muutoksista, joihin kuului muun muassa uusi hahmo Watson. Nyt näyttää siltä, että kaikkea ei olekaan vielä paljastettu, vaan luvassa saattaa olla jotain odottamatonta.

Fanit ovat jo pistäneet merkille, että kentän saaren ympärillä kävelevät valtavat leviathan-olennot ovat pikkuhiljaa siirtyneet lähemmäs saarta. Tällä hetkellä ne alkavat olemaan jo aivan rannan tuntumassa. Selvää ei ole, mihin oliot ovat liikkeellä, mutta jotkut ovat arvanneet niiden jopa siirtyvän saarelle toisen kauden alkaessa.

Leviathanit eivät kuitenkaan ole ainoita olentoja, jotka ovat saapuneet pelaajien riesaksi. Eilen julkaistun päivityksen yhteydessä peliin lisättiin nimittäin lohikäärmeitä (flyers), jotka lentävät kentän ylitse kantaen Deathboxeja. Lohikäärmeitä ampumalla on mahdollista saada ne pudottamaan laatikko, ja tietenkin kerätä sen sisältö itselleen.

Apex Legendsin toinen kausi alkaa heinäkuun 2. päivä, jolloinka edellä mainituista seikoista saadaan todennäköisesti lisää tietoa. Jo nyt pelin kehittäjät avasivat toisen kauden tuomia muutoksia tarkemmin, kuten esimerkiksi uuden L-STAR aseen toimintaa, uusia aseenosia ja tasapainopäivityksiä.

 

Lähteet: Reddit Kuvalähde: Apex Legends