Vaikka Apex Legends onkin noussut huippusuosioon lyhyessä ajassa, ei kaikkia voi tyydyttää. Osa pelaajista nimittäin odottaa jo malttamattomana, mitä uusia lisäyksiä peliin on luvassa. Respawn Enterntainment on pitänyt suunsa varsin supussa tulevia päivityksiä koskien, mutta muutama lipsahdus on antanut tietoa siitä, mitä tulevalta voidaan odottaa.

Jo alkuviikosta ja aiemmin pelin tiedostoja dataminaamalla löydettiin rutkasti uutta tietoa, jotka viittaavat pelin mahdollisiin lisäyksiin. Tähän kuului viittauksia NPC:hin, solo- ja duomoodiin, survival modeen ja hover tank -ajoneuvoon. Tiedostoissa mainittuihin uusiin kykyihin kuului seinäjuoksu, sekä aseet kuten liekinheitin ja turret.

Respawn kuitenkin varoitti Reddit-julkaisussaan, että pelin tiedostoissa on paljon sisältöä joka liittyy hylättyihin tai muutettuihin ideoihin, joten niiden mainitseminen pelin tiedostoissa ei takaa julkaisua itse pelissä.

Tätä konkreettisempi paljastus oli kuitenkin pelin Battle Pass -mainoksen vahingollinen lisäys Originiin. Mainos vahvisti pelin seuraavan hahmon olevan jo aiemmin paljastunut Octane. Aiemman tiedon mukaan Octanen kyvyt ovat:

  • Swift Mend (Passive)
    • Octane parantaa healthiaan aina, kun ei ota vahinkoa.
  • Adrenaline Junkie (Tactical)
    • Ocane liikkuu 30% nopeammin 6 sekunnin ajan ja on immuuni hidastumiselle. Kyky maksaa 10% healhtista.
  • Launch Pad (Ultimate)
    • Octane luo trampoliinin, joka laukaisee käyttäjän ilmaan.

Tämän lisäksi Passin luvataan sisältävän uusia aseita ja ”ainutlaatuista loottia”. Sen julkaisupäivää ei ole varmistettu, mutta hinnan tiedetään jo olevan 950 pelinsisäistä kolikkoa (n. 9,50 euroa).

Lähteet: PCgamer (1), (2) Kuvalähde: EA