Huippusuosioon noussut Battle Royale -peli Apex Legends saa viimein Battle Passin ja ensimmäisen virallisen kautensa. Kauden nimeksi valikoitui Wild Frontier ja se käynnistyy tämän päivän aikana.

Battle Passin omistajille riittää tekemistä, sillä kauden aikana heille tarjotaan erilaisia tehtäviä, joita suorittamalla voi kerätä tasoja joista saa palkintoja. Yhteensä passissa on 100 tasoa ja palkintoina tarjolla on uniikkeja skinejä, bannereita, kolikoita ja paljon muuta. Jo aiemmin julkisuuteen vuotanut uusi hahmon Octanen on vahvistettu tulevan peliin samaan aikaan Battle Passin kanssa, mutta Respawnin julkaisema tiedote antaa ymmärtää, ettei tämä ole ainoa kauden aikana julkaistava hahmo.

Passista tulee myyntiin kaksi versiota. Halvempi versio maksaa 950 Apex Coinia ja avaa passin, kalliimpi versio puolestaan kustantaa 2800 Apex Coinia, mutta tarjoaa 25 tason verran palkintoja heti alkuun.

Kehittäjät eivät myöskään unohtaneet ilmaispelaajia. Vaikka passiin ei haluaisi sijoittaakaan, on kaikille silti tarjolla kauden aikana 5 Apex Pakkausta, 18 Stat Trackkeria ja yksi Wild Frontier legend skin. Kaikki tarjolla olevat palkinnot ovat saatavilla ainoastaan kauden voimassaolon ajan.

Maistiaisia Battle Passin tarjoamista herkuista löytää EA:n verkkosivuilta. Apex Legendsin tuotehallinnoinnista vastaava Lee Horn myös summasi Redditissä, mitä kaikkea pelaajien on mahdollista ansaita jos he yltävät kauden aikana tasolle 100 asti.

Lähde: VPesports Kuvat: Apex Legends