Apex Legends nousi tuntemattomuudesta koko pelimaailman tietoisuuteen ällistyttävän nopeasti. Nyt peli saavutti seuraavan merkkipaalun, joka on 70 miljoonan pelaajan raja.

Pelin kehittäjä Respawn Entertainment on työskennellyt kovasti saavuttaakseen Apexiin enemmän pelaajia. Pelin ilmaisuus on ehdottomasti ollut yksi suurimmista vetonauloista. 

Kolmen ensimmäinen seasonin aikana peliin ollaan lisätty kolme uutta legendaa, uusia aseita ja viimeisimmän päivityksen mukana myös kokonaan uusi kartta.

EA:n ja Valven yhteistyön seurauksena Apex Legends tulee todennäköisesti löytymään kohta myös pelaajien suursuosiossa olevasta Steamistä ensi vuonna 2020. Tämä tulee todennäköisesti lisäämään pelin suosiota entisestään. 

Pelikartalle kaikessa hiljaisuudessaan tullut Apex räjähti heti käsiin ja se saavutti 10 miljoonaa latausta vain kolmessa päivässä, 25 miljoonaa viikossa ja 50 miljoonaa kuukaudessa. Tämän lisäksi Apex muun muassa rikkoi Fortniten ennätyksen eniten katselluissa tunneissa striimauspalvelu Twitchissä päivän aikana.

Peli ei kuitenkaan onnistunut ylläpitämään maailmanlaajuista kasvuvauhtiaan. Twitchin tilastot osoittavat, että keskimääräinen katsojamäärä laski rajusti helmikuusta lähtien. 

Silti se, että Apex on maaliskuun jälkeen saavuttanut 20 miljoonaa uutta pelaajaa osoittaa, että peli vetoaa vieläkin suureen yleisöön.

 

Lähde: dotesports 

Kuvalähde: playstationlifestyle