Isot Apex Legends striimaajat ja ammattipelaajat nousivat eilen vaatimaan pelin kehittäjältä Respawnilta toimenpiteitä pelissä mylläävään huijausongelmaan. #SaveApexRanked trendasi Twitterissä, kun suosittu striimaaja, NRG Sweetdreams julkaisi TwitLonger-postauksen pelin tämänhetkisestä tilasta korkeilla ranked-tasoilla. 

“Ranked on Apexin selkäranka emmekä kestä tätä enää paljon pidempään. Meille on tarjottu tyhjiä lupauksia keskittyä ongelmaan, jotka tuloksien valossa ovat olleet täyttä valhetta” 

Sweetdreams viittasi Respawnin aiempiin lupauksiin toimia huijareiden vähentämiseksi, joista viimeisin julkaistiin Twitterissä eilen illalla – ja kirvoitti keskustelun aiheen ympärillä. Useat isot sisällöntuottajat ja ammattipelaajat liittyivät #SaveApexRanked- kuoroon tuodakseen esiin tyytymättömyytensä pelin nykytilaan.

Hakkerit ja DDoS-hyökkäykset ovat olleet ongelma Apex Legendsin pelaajille jo pitkään. Respawnin viestintäjohtaja Ryan Rigney vastasi Sweetdreamsille twitterissä ja totesi valitusten olevan aiheellisia ja tilanteen vaativan toimenpiteitä sanojen sijaan. Aika näyttää, miten Respawn saa tilanteen hallintaan. 

Lähde: Twitter