Apex Legendsin yhdeksäs kausi lähenee  loppuaan ja pelaajat valmistautuvat jo seuraavaan, kymmenenteen kauteen. Pelin fanit saivat eilen vihjeitä tulevasta, kun Respawn julkaisi uuden legendan trailerin, Metamorphosis-animaation. Videolla paljastettiin uusi legenda Seer ja hänen taustatarinansa.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa tämän ”kirotun lapsen” kyvyistä ja muista yksityiskohdista, mutta Emergence-sivulla kerrotaan, kuinka ”taiteilijan silmänsä avulla Seer näkee mahdollisuuksia, joita muut legendat eivät.”. Myös trailerin perusteella voi päätellä, että kyvyillä on jotain tekemistä näkemisen kanssa.

Emergence-nimellä kulkeva 10. kausi tuo mukanaan myös paljon muuta; World’s Edge -kartta tulee kohtaamaan muutoksia, joista peli onkin jo vihjaillut parhaillaan meneillään olevan Thrillseekers-tapahtuman aikana. Lisäksi peliin on tulossa uusi kevyt konekivääri ”Rampage”, jonka Respawn mainitsee omaavan ”yllättävän tulivoiman lähteen”. Myös ranked Arenas-pelitila on odotettavissa uuden kauden alussa.

Emergence alkaa 3. elokuuta, ja lisätietoja uudesta kaudesta on odotettavissa 22.7 järjestettävässä EA Play Live-tapahtumassa.