Electronic Arts piti eilen EA Play -lähetyksensä osana E3-viikkoa, jossa se teki useita paljastuksia nykyisiin ja tuleviin peleihinsä liittyen. Lähetyksen repertuaariin kuului myös EA:n julkaisema Apex Legends, jonka toisesta kaudesta saatiin roimasti uutta tietoa.

Kauden nimi tulee olemaan Battle Charge. Nimi liittyy pelin uuteen hahmoon, tiedenainen Watsoniin, ja tämän sähkötyyppisiin kykyihin. Watson kykenee luomaan sähköaitoja vastustajien vahingoittamiseksi ja hidastamiseksi (Tactical Ability) ja tämän Ultimate Ability luo sähköpylvään joka tuhoaa laskeutuvat ohjukset ja korjaa joukkuetovereiden kilpiä. Yksi Ultimate Accelerant riittää lataamaan Watsonin Ultimate Abilityn täyteen ja sähköpylväiden lähellä oleminen lataa tämän Tactical Abilityä nopeammin.

Uuden hahmon lisäksi peliin saapuu myös uusi ase, energiaa käyttävä kevyt konekivääri L-star.

Kenties merkittävin uusi lisä peliin on kuitenkin Ranked-pelitila. Apex Legends ei tähän asti ole tarjonnut tarkkaa jakoa pelaajien välillä, vaan samassa ottelussa on voinut olla hyvinkin eritasoisia pelaajia. Ranked tekee tähän kuitenkin muutoksen ja se ja jakaa pelaajat kuuteen eri tasoon: Bronze, Silver, Gold, Platinium, Diamond ja Apex Predator. Pelaajat ansaitsevat kauden päättyessä palkintoja oman tasonsa perusteella.

Näiden lisäksi peliin luvattiin myös muita uudistuksia, kuten tasapainomuutoksia.

Lähteet: EA, Game Informer Kuvalähde: EA