Respawn Entertainmentin hittipelin, Apex Legendsin julkaisemisesta on kulunut jo neljä kuukautta. Peli syöksyi huimaan suosioon sen julkaisun jälkeen, rikkoen katsoja- ja pelaajaennätyksiä. Peli näytti olevan seuraava iso battle royale-peli, joka syrjäyttäisi Fortniten.

Pelin pari viimeistä kuukautta eivät kutenkaan ole olleet kovin menestykkäitä. SuperData Reasearchin mukaan Apex Legendsin tuotot laskevat nyt jo toista kuukautta putkeen. Huhtikuussa peli tuotti vain 24 miljoonaa dollaria, joka on vain neljännes siitä mitä peli tuotti helmikuussa.

Räjähtävän julkaisun jälkeen Respawn ei ole pystynyt pitämään pelaajakuntaansa tyytyväisenä. Lukemattomat bugit ja ongelmat ovat rajoittaneet pelin toimivuutta ja pelattavuutta. Ongelmana on myös ollut suuri määrä hackereita, eli huijareita, jotka ovat pilanneet peli-ilon muilta pelaajilta.

Yksi iso valituksen aihe on ollut myös sisällön puute. Peliin ei ole tullut juuri mitään lisää ensimmäisen kauden alkamisen jälkeen. Vaikka pelaajat ovat toivoneet esimerkiksi uusia aseita tai karttoja, ei näihin huutoihin ole vastattu.

Pelillä on vielä toivoa tuoda fanien mielenkiinto takaisin kesäkuussa alkavalla toisella kaudella.

Lähde: SuperData Research Kuvalähde: Respawn Entertainment