Apex Legendsin Iron Crown Event julkaistiin aiemmin tällä viikolla. Tapahtuma toi mukaanaan mm. Solo Moden, tasapainopäivityksiä ja runsaasti uutta kosmetiikkaa peliin.

Vaikka etenkin Solo Mode onkin ollut kovasti odotettu lisä, ovat Iron Crownin sisältämät mikromaksut herättäneet närää fanien keskuudessa. Peliin saapui kaiken kaikkiaan 24 uutta esinettä, jotka ovat saatavilla ainoastaan Iron Crown Packeista. Nykyisellä hinnastolla yhteen Packiin tarvittavat Apex Coinsit maksavat noin 7 euroa, huomattavasti tavallista Packia enemmän.

Kaikkien Irown Crown esineiden saaminen maksaisi siis n. 154 euroa, kun mukaan lasketaan kaksi ilmaiseksi ansaittavaa Packia.

Tilanteen tekee vielä suolaisemmaksi se, että halutun Bloodhoundin Raven’s Bite -aseskinin pystyy ostamaan vain jos on hankkinut Iron Crown Eventin kaikki muut esineet, ja senkin jälkeen siitä joutuu pulittamaan 35 euron edestä Apex Coinseja. Skinin kokonaishinnaksi tulisi siis melkein 190 euroa.

Fanien närän voi huomata parhaiten pelin Reddit-sivulta, jonka suosituimmat julkaisut ovat täyttyneet päivitystä kritisoivista ja pilkkaavista julkaisuista.

Lähteet: PC Gamer, Nerd4Life Kuvalähde: EA