Suomalainen Top Dogs nousi lohkonsa voittajaksi Apex Legendsin Pro-liigan kolmannen viikon peleissä. Päivän peleihin pisteittä lähtenyt joukkue onnistui suoriutumaan hyvin lähes jokaisessa päivän aikana pelatussa pelissä.

Top Dogs nappasi päivän ensimmäisestä pelistä toisen sijan ja kymmenen tappoa, joka toi joukkueelle 19 pistettä ja nosti heidät välittömästi lohkon kärkisijoille. Toisessa pelissä suomalaisjoukkue jäi niin ikään toiselle sijalle, kun venäläisen DungeonMast33rs-joukkueen Maxim ”Exens” Dmitruk onnistui kuin ihmeen kaupalla selviämään voittoon lähes olemattomalla hp-määrällä. Top Dogs vei kuitenkin pelistä 20 pistettä, nousten lohkon kärkeen 10 pisteen johdolla seuraavaan.

Kolmannen pelin 13. sijoituksesta ei paljon pisteitä herunut, mutta aiemmista peleistä kerrytetyt pisteet pitivät joukkueen edelleen reilussa johdossa. Neljäs peli oli suomalaisjoukkueelle voitokas ja sen tuomat 18 pistettä veivät Top Dogsin reiluun johtoasemaan. Penkin alle menneestä viidennestä pelistä ei pisteitä kertynyt, mutta päivän viimeinen peli toi toisen sijan ja 12 pistettä, varmistaen lohkon kärkisijan.

Lauantain päätteeksi Top Dogs oli kokonaissijoituksissa kahdeksas, ja sunnuntain C- ja A-ryhmien pelien päätteeksi sijalla kymmenen. Joukkueessa pelaavat Roope ”Ruabbe” Kurkela, Sebastian ”Mimu” Vesala sekä Niko ”ZeroNothing” Suominen.