Vastikään 100 miljoonan pelaajan rajan ylittäneen battle royale -peli Apex Legendsin 9. kausi, Legacy, alkaa 4.5. ja tuo mukanaan joukon muutoksia, joita on jo esitelty trailereissa.

Yksi suurimmista muutoksista on täysin uusi pelitila 3v3 -pelitila nimeltään Arena. Siinä kaksi kolmen hengen joukkuetta taistelevat keskenään, ja voittajaksi selviää se, joka ensimmäisenä on voittanut vähintään kolme erää kahden erän erolla toiseen. Mikäli ottelu on 4-4-tilanteessa, ratkaistaan voittaja äkkikuolema-erällä.

Toisin kuin Apexin perinteisessä pelimuodossa, Arenalla aseeet ja erikoiskyvyt ostetaan. Samaten pelaaja voi ostaa lääkintarvikkeita ja asepäivityksiä. Pelinkehittäjä Respawn Entertainment on vahvistanut, että Arena saa oman kilpailullisen Ranked -tilansa, ja se on pysyvä pelimuoto.

Toinen suuri muutos on uusi legenda, Valkyrie, joka trailereiden perusteella muistuttaa hieman Overwatchista tuttua Pharah -hahmoa. Valkyrien kykyihin kuuluu esimerkiksi vihollisten ampuminen rakettisateella ja joukkuetovereiden lennättäminen korkealle taivaisiin.

Mikäli nämä muutokset eivät vielä riitä, tulee peliin myös täysin uudenlainen ase, Bocek-jousi. Apexissa on tänä keväänä tapahtunu jo paljon muutoksia ja uudistumista, ja voisi kuvitella, että nämä pelinsisäiset muutokset tuovat lisää innokkaita pelaajia.