Eilen ensi-iltansa saanut uusi Stories From the Outlands -video Ashes to Ash antoi Apex Legends-faneille uuden syyn odottaa malttamattomana parin viikon päästä alkavaa 11. seasonia. Videolla julkistettiin uusin legenda – Ash – joka on  jo ennestään tuttu hahmo Titanfall 2 -pelistä sekä Apexin loresta ja Arenas-pelitilasta.

Kuka Ash sitten on? Titanfall 2 -pelin antagonisti tunnettiin ennen nimellä Dr. Ashleigh Reid, joka loukkaantui vakavasti salaisessa operaatiossa, ja ainut tapa pelastaa Reid oli siirtää hänen mielensä robottikehoon. Tämä ei kuitenkaan sujunut odotetulla tavalla, vaan robotille kehittyi oma tietoisuus, joka otti vallan ja sulki Asleigh’n kehon sisään. Ashin tarina on kuitenkin tätä paljon moniulotteisempi, ja tiukasti sidottu Horizon-hahmon taustatarinaan.

Escape-nimisen seuraavan kauden julkistustraileri saa ensiesityksensä torstaina, mutta uteliaimmat fanit ovat jo saaneet selville uusimman legendan kyvyt. Tiedossa on myös aivan uusi Battle Royale -kartta, sekä uusi C.A.R. SMG -ase.  Seuraavan kauden on tarkoitus käynnistyä marraskuun 2. päivä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.