Assembly Wintereillä nähdään lisää kiinnostavia turnauksia, kun tänään julkistettiin 10 000 euron Overwatch-turnaus. Turnaus kulkee nimellä Overwatch OMEN by HP Assembly Winter 2019 ja se on osa Helsingissä 1.-2. helmikuuta järjestettävää Assembly Winterin turnaustarjontaa.

Turnaukseen osallistuu neljä ammattilaisjoukkuetta, joista yksi on tuore Euroopan Contenders-liigan mestari, Team Gigantti. Turnaukseen osallistuu myös kaksi muuta suomalaista joukkuetta: NYYRIKKI FROST ja TrailBlazers. Suomalaiset joukkueet saavat myös ulkomaalaista kilpailua, kun neljäs turnauksen joukkueista on italialainen Samsung Morning Stars. Samsung Morning Stars voitti hiljattain oman ryhmänsä Euroopan Contenders-liigassa häviämättä peliäkään ja pääsi semifinaaleihin asti.

Kaksi päiväisen turnauksen aikana pelataan tupla-eliminaatio pudotuspelikaavio. Jokainen ottelu pelataan tapahtuman omalla Overwatch-lavalla.

Otteluja pääset seuraamaan paikan päällä Tomi ”Tombha” Rinteen ja Juha-Pekka ”ZeiZei” Joutsenlahden suomenkielisellä selostuksella tai AssemblyOw:n twitch-striimistä.

Aiemmin Assembly Winter julkaisi muun muassa ison CS:GO turnauksen.

Lähde: Assembly Kuvalähde: Assembly