Counter-Strike: Global Offensive on mukana Assemblyilla jälleen isosti: 16 joukkueen turnauksessa on jaossa peräti 15 000 dollaria!

Turnauksen joukkueet tulevat joko valituksia hakemuksien perusteella, joita voi jo lähettää, tai sitten pärjäämällä suomalaisjoukkueille tarkoitetussa karsinnassa.

Sunnuntaina 22. tammikuuta pelattava karsinta osuu päällekkäin LanTrekin toisen karsinnan kanssa, josta kerrottiin jo marraskuussa. Asian huomasi ensimmäisenä RCTIC eSportsin Jere ”LeLe” Alanen, joka ihmetteli päällekkäin sattuvia karsintoja Twitterissä.

 

CS:GO-turnauksen palkintojakauma (pronssiottelua ei pelata):

  1. 8000$
  2. 4000$
  3. 1500$
  4. 1500$

Overwatch mukana kutsuturnauksen muodossa:

Overwatchin Suomen ensimmäinen pro-turnaus pelataan Assemblyilla neljän joukkueen voimin. Palkintopotti, turnausformaatti tai osallistuvat joukkueet ovat vielä toistaiseksi epäselvää.

Assemblyjen Facebook-postauksessa kysytään, että nähdäänkö Helsinki REDSin lisäksi vasta esitelty ENCE eSports sekä maailman kärkinimiin kuuluva Ninjas in Pyjamas tapahtumassa? Vastaus saadaan tietää lähipäivinä, jolloin turnauksen tarkemmat tiedot paljastetaan.

Kasuaaliturnauksissa jaossa tuhansia euroa:

Tänä vuonna Assemblyilla järjestetään kasuaaliturnauksia CS:GO:n lisäksi League of Legendsin, Hearthstonen ja hieman yllättäen myös StarCraft II:n parissa. Listalta puuttuu Dota 2:n lisäksi myös Overwatch, joka oli yksi suosituimmista BYOC-turnauksista viime kesänä.

Kasuaaliturnauksien palkinnot ovat tänä vuonna yhteensä yli 10 000 euroa. Tarkempi palkintojakauma ja turnaustiedot kerrotaan myöhemmin.

Assembly Winter 2017 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.-5. helmikuuta.

Lähde: Assembly