dizLown ei vielä turnaukseen lähdettäessä ollut selvä ennakkosuosikki, mutta niin vain ranskalaiset raivasivat tiensä voittoon. Puolivälierissä ja välierissä pelit venyivät aina kolmanteen karttaan asti, ja Rynnäkköviiksiä vastaan joukkue oli vain kierroksen päässä tappiosta. Upean turnauksen pelanneet suomalaiset eivät kuitenkaan kyenneet voittamaan ottelukierrostaan, vaan dizLown pakotti toisen kartan vielä jatkoajalle, jonka se vei lopulta selvästi.

Kolmannessa kartassa suomalaisten puhti oli jo poissa, ja dizLown lasketteli helpohkoon karttavoittoon. Finaalissa lukemat olivatkin jo selvempiä. Suorassa tv-lähetyksessä nähdyssä loppuottelussa dizLown ei jättänyt juuri mahdollisuuksia bulgarialaisille. Lopulta tuloksena oli ansaittu 2-0 voitto.

Suomalaisten korpivaellus sen sijaan Assemblyillä jatkuu. Edellinen suomalaisvoitto löytyy vuodelta 2013, jolloin kahdeksasta joukkueesta neljä tuli kotimaan kamaralta. Finaalissa on suomalaisjoukkueita nähty aiemminkin, mutta voittoa ei ole kotimaahan saatu.

Lopputulokset

  • 1.  dizLown
  • 2.  Outlaws
  • 3.-4.  Rynnäkköviikset
  • 3.-4.  Planetkey Dynamics