Helmikuun alussa Suomessa pelattavan ASUS ROG Winter 2018 -Counter-Strike-turnauksen joukkueet ovat selvillä.  Kaksi päivää kestävässä turnauksessa nähdään yhteensä kahdeksan joukkuetta taistelemassa yhteensä 15 000 dollarin palkintopotista. Turnaus järjestetään Helsingissä tietokone- ja pelitapahtuma Assemblyn yhteydessä.

Suomalaisjoukkueita turnauksessa nähdään neljä. Suomen ykkösjoukkueisiin kuuluvat HAVU ja SuperJymy saivat suoran kutsun turnaukseen. Lisäksi vain suomalaisjoukkueille järjestetyistä 128 joukkueen karsinnoista tiensä pääturnaukseen selvittivät Rat-Gang ja KatsoPeiliin.

Lisäksi Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä turnauksessa nähdään saksalainen ALTERNATE aTTaX, ranskalainen Team-LDLC, tanskalainen North Academy ja ukrainalainen pro100.

Alla suomalaisjoukkueiden kokoonpanot:

SuperJymy   HAVU.PHZ Rat-Gang KatsoPeiliin
Joonas "aune" Rantala Mikko "xartE" Välimaa Antti "Fubbeli" Piispanen Tommi "Wazakhaq" Laakso
Verneri "BONA" Junkala Aleksi "Aleksib" Virolainen Olli "oopee" Piispanen Joonas "Jone" Tarkkonen
Lasse "ZOREE" Uronen Jesse "KHRN" Grandell Miika "GRM" Tarviainen Kristo "r0tta" Lindfors
Jani "Aerial" Jussila Otto "ottoNd" Sihvo Joni "Kippariz" Hallman Miika "kaavio" Nurmi
Tony "arvid" Niemelä Samu "uli" Leirilaakso Jukka "Vladimus" Neuvonen Emil "emilz" Haanpää

Turnaus pelataan 2.-3. helmikuuta Helsingin Messukeskuksessa. Lisätietoja tapahtumasta löytää ASUS ROG:n turnaussivulta. Assemblyssa nähdään myös palkintopotiltaan 10 000 euron Overwatch-turnaus.

Lähde: ASUS ROG Kuvalähde: Assembly

Korjattu 16.1. klo 10.28 : Assemblyilla järjestettävä Overwatch-turnaus ei ole ASUS ROG:n järjestämä, kuten aiemmin kirjoitimme.