Astralis on kevään aikana lisännyt rosteriinsa kaksi pelaajaa. Ensin maaliskuussa tiimi julkisti Patrcik ”es3tag” Hansenin, ja nyt toukokuussa Jakob ”JUGi” Hansenin. Es3tagin sopimus nykyisen tiimin, Heroicin, kanssa loppuu heinäkuussa. Pelaajien lisäämistä rosteriin on perusteltu sillä, että viiden pelaajan rosterilla pelaajille ei jää aikaa palautua turnauksista ja harjoituksista.

Joukkueen IGL, Lukas ”gla1ve” Rossander on jo pitkään kokenut stressin ja burn-outin oireita, ja hänen tehtäviään on yritetty Astraliksen urheilujohtajan Kasper Hvidtin mukaan vähentää, mutta nämä toimet eivät ole olleet riittäviä. Tästä syystä gla1ve jääkin seuraavan kolmen kuukauden ajaksi sairaslomalle ja keskittyy paranemiseensa ennen kuin palaa aktiivisesti takaisin joukkueen toimintaan.

Gla1ven sairasloma tarkoittaa, että juuri julkistettu JUGi pääsee debytoimaan tänään alkavassa DreamHack Masters Spring 2020 -turnauksessa. Astraliksen valmentaja, Danny “zonic” Sørensen kommentoi, että he ovat jo pitkään tienneet ettei gla1ve pelaa kyseisessä turnauksessa, joten he ovat täysin valmistautuneet pelaamaan JUGin kanssa. Hän myöntää, että uuden pelaajan kanssa voi olla haastavaa, on heidän tavoitteenaan voittaa turnaus.

Lähde: Astralis Kuvalähde: Astralis