Astralis on noteerattu yhdeksi maailman parhaaksi CS:GO joukkueeksi ja viikonloppuna IEM Peking -turnauksessa he osoittivat jälleen kovuutensa, voittaessaan 100 Thievesin finaalissa rökälemäisesti 3-0. Australialaisjoukkue sai kylmää kyytiä Vertigossa, Nukessa sekä Trainissa ja näin ollen Astralis pääsi nostamaan voittolautasta kiinalaisyleisön edessä.

Voitetun turnauksen jälkeen Astraliksen pelaajat eivät pakanneet laukkujaan heti, vaan lahjakkailla CS-pelaajilla oli vielä ylimääräistä aikaa pitää hauskaa voittopalkinnolla.

Reddit-palveluun ladatulla lyhyellä videolla nähdään Nicolai ”dev1ce” Reedtz ja Andreas ”Xyp9x” Højsleth pelaamassa pöytätennistä vastakkain. Videolla Dev1ce käyttää normaalia pöytätennismailaa, kun taas Astralis-konkari Xyp9x on päättänyt ottaa kaiken hyödyn irti IEM Pekingin voittolautasesta.

Astralis playing table tennis with their IEM Beijing trophy from GlobalOffensive

Astralis ei pysty jokaisella turnauksesta voitetulla palkinnolla treenata pingistaitojaan, mutta Pekingistä voitettu lautanen sopii muodoltaan loistavasti tähän tarkoitukseen.

Joka tapauksessa, joukkueen tulisi olla hieman varovaisempi, sillä heillä on pitkä historia voitettujen palkintojen rikkomisesta. Tanskalaiset ovat onnistuneet hajottamaan jo kolme turnauspokaalia, joista viimeisin oli syyskuussa järjestetyn Berliinin Major-turnauksen voittopysti. Astraliksen AWP-pelaaja dev1ce nosti voittopystiä finaalin jälkeen ja alla olevasta videosta on nähtävissä, kun pystin pohja on tippunut ja se roikkuu vain vaijereiden varassa.

 

Lähde: Dexerto & YouTube

Kuvalähde: Wikipedia