IEM Peking-turnauksen kruunasi finaali, jossa kohtasivat tanskalainen Astralis sekä australialainen 100 Thieves. Aiemmissa otteluissa Astralis oli osoittanut, että miksi se on tällä hetkellä maailman paras joukkue. Näin ollen se lähti finaaliin erittäin suurena ennakkosuosikkina.

Joukkueet kohtasivat bo5 – finaalisarjassa ja mestaruuteen tarvittiin kolme voittoa. 100 Thieves yritti karttavalinnassa pientä yllätystä, sillä se valitsi ensimmäiseksi kartaksi Vertigon, joka oli tanskalaisten paras kartta. Muut pelattavat kartat olisivat olleet Nuke, Train, Dust2 sekä tarvittaessa Inferno.

Ennakko-oletukset pitivät aika pitkälti paikkansa, eikä 100 Thievesillä ollut juurikaan mahdollisuuksia laittaa Astralikselle kampoihin. Ensimmäinen kartta oli koko ottelun tasaisin ja se päättyi tanskalaisille 16-14. Seuraavat kaksi karttaa olivattkin tanskalaisten näytöstä ja ne päättyivät niin ikään tanskalaisille 16-5 ja 16-3. Näin ollen Astralis kuittasi mestaruuden puhtaasti 3-0 ja sai palkinnoksi 125 000 dollaria.

IEM Peking -turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin voittajajoukkue Astraliksen kapteeni Lukas ”gla1ve” Rossander.

 

lähde: HLTV

kuvalähde:vpesports