Tanskalainen Astralis nappaa CS:GO:n HLTV maailmanlistan ykkössijan takaisin. Listan kärjessä oli jo neljä kuukautta putkeen amerikkalaisjoukkue Liquid. Astralis on ollut viimeaikoina vahva ja eteni pitkälle vuoden 2019 kolmessa ensimmäisessä isossa turnauksessaan ESL One New Yorkissa, Dreamhack Masters Malmössä sekä Berliinin Starladder Majoreissa, jonka tanskalaiset voittivat.

Huikean kuuden ison turnausvoiton putken jälkeen Liquid on vaikeassa paikassa ja eivät ole olleet viimeaikoina parhaimmillaan isoilla näyttämöillä. He ovat tällä hetkellä 75 pistettä Astralista jäljessä listan toisella sijalla ja aikovat kuroa eron umpeen heidän seuraavassa isossa tapahtumassaan BLAST Pro Series Kööpenhaminan turnauksessa, joka järjestetään 1-2. marraskuuta.

Ranking-listan suurin nousija on vähemmän yllättäen juuri DreamHack Masters turnauksen Malmössä voittanut ruotsalainen fnatic, jonka listasijoitus parani peräti 19 sijaa. Ruotsalaiset löytyvät listalta jo sijalta 4. Tämä on fnaticin paras listasijoitus puoleentoista vuoteen

Listan pahimmat putoajat ovat ranskalainen G2 ja toinen tanskalaisjoukkue North, jotka kumpainenkin tippuivat 4 sijaa.

Suomalainen ENCE putosi entisestään heikohkojen turnausesitystensä myötä sijalle 8.

 

Päivitetyn HLTV maailmanlistan löydät täältä.

 

lähde: HLTV

kuvalähde: ESTNN