Astralis lähti turnaukseen yhtenä ennakkosuosikkina, ja pystyi pitämään ennakko-odotuksista kiinni. Lohkovaiheessa toiseksi yltänyt Astralis aloitti pudotuspelit puolivälieristä pudottamalla ensin Natus Vinceren 2-0 voitolla. Tahti jatkui maanmiehiä Heoricia vastaan välierissä, josta irtosi niin ikään 2-0 voitto, ja paikka finaalissa. FaZe pääsi lohkovoiton turvin suoraan välieriin, jossa se päihitti turnauksen todellisen yllättäjän, Immortalsin, niin ikään 2-0 lukemin.

Ensimmäinen kartta Cache kääntyi FaZelle vakuuttavan esityksen jälkeen. Kyseessä oli ainoa kartta, jossa toinen joukkue jäi alle kymmenen kierrosvoiton, joka kertoo myös jotain finaalin tasaisuudesta. 16-9 voiton alusti FaZen vahva terroristipuoli, jonka jälkeen puolia vaihdettiin tähtisikermän 10-5 johtoasemasta. Astralis ei kyennyt nousemaan tappioasemasta, ja ensimmäinen kartta meni lopulta FaZelle.

Astralis tasoitti ottelun omassa karttavalinnassaan Overpassissa. FaZella oli mainio ote myös toisesta kartasta, ja näytti marssivan toiseen voittoon. Kierroksella 21. Astraliksen Peter ”dupreeh” Rasmussen pelkällä Desert Eaglella tuhosi koko FaZen joukkueen, ja tämä käänsi koko kartan lopulta tanskalaisille.

Ottelu jatkui tasaisena myös seuraavissa kartoissa, mutta ne kääntyivät lopulta tanskalaisille. Allu oli varsinkin kahdessa jälkimmäisessä kartassa Nukessa sekä uudistuneessa Infernossa pelipäällä, kannatellen joukkuettaan välillä yksin. Myös allu veti ässän hihastaan Infernossa, antaen joukkueelleen samalla 9-6 puoliaikajohdon. Se ei kuitenkaan riittänyt tasoittamaan ottelua, ja Astralis eteni toiseen turnausvoittoonsa kuluvan vuoden aikana.

 

FaZe Clan voi silti olla erittäin tyytyväinen esitykseensä, sillä se oli joukkueen ensimmäinen finaalipaikak huipputason turnauksissa. Vasta äskettäin joukkueeseen liittynyt tähtipelaaja Nikola ”NiKo” Kovač sopeutui erinomaisesti joukkueeseen, tuoden aimo annoksen lisää tulivoimaa joukkueelle.

Lopputulokset

  • 1.  Astralis - 100 000 $
  • 2.  FaZe Clan - 40 000 $
  • 3.-4.  Immortals - 20 000 $
  • 3.-4.  Heroic - 20 000 $
  • 5.-6.  North - 10 000 $
  • 5.-6.  Natus Vincere - 10 000 $