NP on toinen pohjois-amerikkalaisista kovan kaliperin joukkueista joka on lyönyt kokoonpanonsa lukkoon, Internationalissä toiseksi jääneen Digital Chaosin vaihdettua offlaneri David 'Moo' Hullin OG:n vanhaan offlaneriin David 'MoonMeander' Taniin. Monet olivat odottaneet että entinen Evil Geniuses ja Team Secret tähtipelaaja Artour 'Arteezy' Babaev olisi myöskin löytänyt tiensä Envyn uuteen joukkueeseen, mutta sekä Arteezy että hänen kanssa Secretistä irtaantunut Sam 'BuLba' Sosale ovat molemmat jääneet vaihdoksen ulkopuolelle.

Team NP on prototyyppinen joukkue jonka odotetaan pärjäävän enempi strateegisen kyvykkyyden takia kuin pelaajien huimaavien yksittäisten taitojen takia. Vaikkakin Envy oli viimevuoden lopulla maailman paras carry pelaaja hetken aikaa niin muut joukkueen pelaajat ovat kaikki jossain määrin tunnettuja rajallisina pelaajina. Joukkueella on kuitenkin kaksi pelaajaa jotka ovat toimineet huippujoukkeuitten valmentajina, 1437 ja SVG, sekä Envyn johtotaidot ja Auin theorycraftäys. Envy on puhunut miten hänen tarkoituksena on luoda jotain enemmän persoonallista Secretin tähtijoukkueen jälkeen, palaten enempi vanhan Cloud9 joukkueen menestykseen johtaneeseen malliin.

Odotettavissa on vielä että sekä EG ja compLexity tulevat julkaisemaan amerikoissa kilpailevat kokoonpanot, pönkittäen alueen kilpailukykyä yhä entisestään heidän erittäin menestyksekkään Internationalin jälkeen, jossa DC ja EG olivat molemmat kolmeen parhaan joukossa.

Team NP kokoonpano

  1. Kurtis 'Aui_2000' Ling
  2. Jacky 'EternaLEnVy' Mao
  3. Arif 'MSS' Anwar
  4. Avery 'SVG' Silverman
  5. Theeban '1437' Siva

Lähde: Team NP
Kuvalähde: Team NP