Aki ”Tryffeli” Minkkinen, Lari-Pekka ”LosHD” Hopiavuori, Anssi ”AndyPyro” Huovinen ja Jere ”Jembty” Kauppinen lähtevät edustamaan Suomea tulevan viikonlopun Playerunknown’s Battlegroundsin Auzon Nations Cup -turnauksessa. Näin kovalla edustuksella fanit uskaltavat jo olettaa, että turnauksesta palataan kotiin palkintojen kera.

Auzom Nations Cup järjestetään nyt toista kertaa, ja joukkueet ovat kokeneet suuria muutoksia viime vuodesta. Tänä vuonna joukkueet ovat huomattavasti järjestäytyneempiä ja ammattimaisempia. Suurin osa pelaajista on ammattilaisia, joten turnauksesta voidaan odottaa todella kovatasoista.

Turnaus alkaa torstain karsintakierroksilla 32 joukkueen voimin, joista viikonlopun loppukilpailuun pääsee yhteensä 20 kovatasoisinta maata. Pelit alkavat torstaina ja perjantaina kello 21.00 Suomen aikaa, ja viikonlopun ottelut käynnistyvät kello 14.00 päivällä. Otteluita voi seurata suorana Auzomin omilta twitch-kanavilta.

Ehkä jopa ennakkosuosikin asemasta lähtevä Suomi pelaa torstaina A-lohkossa ja perjantaina B-lohkossa, joten kääntäkää tällöin vastaanottimet Twitchin taajuuksille!

Auzom Nations Cup Schedule - eurheilu

Lähde: Auzom.gg Kansikuva: Auzom.gg