iGame.com ilmoitti tiistaina vaihtavansa kaksi pelaaja joukkueensa kokoonpanosta, kun Otto ”ottoNd”” Sihvo ja Kimmo ”BASiC” Fagerholm liittyvät joukkueeseen. Tilaa uudelle kaksikolle tekevät Lasse ”ZOREE” Uronen ja Saku ”SAGGERTTON” Jokinen.

Joukkueen sivuillaan antaman tiedotteen mukaan vaihdot tulivat tarpeeseen kehityksen puutteen vuoksi. iGame.com saavutti vielä kesän alussa paikan Euroopan Minoreissa, mutta sen jälkeen joukkue on kärsinyt tappiot muun muassa eSM-finaaleissa, sekä Nordic eSports Academyn puolivälierissä, joissa joukkue hävisi HAVU Gamingille.

iGamen valmentaja Slaava ”Twista” Räsänen kertoo tiedotteesss, että joukkueen viime aikoijen kehnot suoritukset saivat pelaajien välisen kemian rakoilemaan siihen pisteeseen, että kokoonpano tarvitsi muutosta.

Uusi kyky ja pitkän linjan pelaaja

Sihvo on tullut viime aikoina tunnetuksi SkitLite Gamingin ja  VITALIS-nimisen kokoonpanon riveistä. Yhtenä Suomen lupaavimpana AWP-pelaajana pidetyn ottoNd:in suurimpiin saavutuksiin kuuluvat Finnish eSports Leaguen ensimmäisen kauden voitto sekä viimeisimpänä Assemblyillä tullut ROG Masters 2017 – Nordicin toinen sija.

ottoNd:in taidon näytteitä. Jos video ei näy voit katsoa sen täältä.

Fagerholm puollestaan on pitkän linjan CS-pelaaja, jonka juuret ulottuvat aina 1.6:een saakka. Pelaajan tunnetuin joukkue noilta ajoilta on Team WinFaktin suomalaiskokoonpano, jossa hän pelasi yhdessä muun muassa Tomi ”Lurppis” Kovasen ja Aleksi ”allu” Jallin kanssa.

iGame.comin kokoonpano

  • Eetu ”sAw” Saha
  • Sami ”xseveN” Laasanen
  • Juho ”Juhob” Lampinen
  • Otto ”ottoNd” Sihvo
  • Kimmo ”BASiC” Fagerholm

Lähde: iGame.com