Battalion 1944 on 5v5 tyylinen FPS -peli, jota rakennetaan eurheilu ystävälliseksi. Pelin kehittelyssä on ollut mukana useita ammattilaispelaajia. Battalion 1944 julkaistaan Early Access pelinä helmikuun 1. päivä ja pelin hinnaksi tulee aluksi 15€, mutta pelinkehittäjien mukaan se tulee nousemaan kun pelin täysversio julkaistaan.

Peliin tulee kilpailullinen pelimuoto, jota pelataan kausissa. Battalion keskittyy todella vain pelaajien taitoihin, sillä pelin kaikki aseet ovat heti kaikkien saatavilla.

Pelin takana oleva Bulkhead peliyhtiö julkaisi viime vuonna Kickstarter joukkorahoituskampanjan, jolla pyrittiin rahoittamaan Battalion 1944. Kampanja oli menestys, sillä se keräsi koko tavoitesumman (100 000£) kolmessa päivässä. Kampanjan päätyttyä kasassa oli jo 317 000£.

Peli tulee sisältämään myös kosmeettisia tavaroita, joilla ei ole vaikutusta itse peliin. Kickstarter tukijoille annetaan kiitokseksi erikoisia kosmeettisia tavaroita.

Battalionin betatestaus alkaa tänä viikonloppuna. Suljettuun beta-ohjelmaan voit hakea täältä.

Useat organisaatiot ovat osoittaneet kiinnostusta peliä kohtaan ja monet ammattilaispelaajat ovat ilmoittaneet etsivänsä joukkuetta. Peli muistuttaa paljon Call of Duty pelejä, joka herättää suuren kiinnostuksen vanhoissa CoD4 ammattilaisissa.

Lähteet: battaliongame

pcgamer

Kuva: steam