Suomalaisen Toni "Ube" Häklin kotijoukkue Bazooka Puppiez ajautui vaikeaan paikkaan Overwatch Contendersin ensimmäisellä kaudella. Vaikka joukkue sijoittuikin Contendersin nollakaudella vahvalle jaetulle 3.-4. sijalla, se ei onnistunut toistamaan vastaavaa suoritusta ensimmäisen kauden otteluissaan.

Bazooka Puppiezin voittolukemat lohkovaiheen päätyttyä ovat 0-7, eli vailla yhtään otteluvoittoa. Ensimmäisen kauden uusien vastustajien lisäksi joukkue koki häviön myös Misfitsin ja GamersOriginin käsissä, jotka se oli onnistunut peittoamaan selkein lukemin (3-0 ja 2-0) nollakauden otteluissaan.

Kauden suoritusten valossa joukkue onkin päättänyt, että on parasta antaa pelaajien lähteä omille teilleen.

"Ikävä kyllä ennen ensimmäisen kauden alkua, World Cup -tauon jälkeen, huomasimme ettemme pelanneet yhdessä yhtä hyvin kuin ennen. Meillä oli valmentajia auttamassa ja muita pelaajia liittymässä mukaan, mutta mikään ei tuntunut toimivan", Bazooka Puppiez selitti Twitterissään julkistamassaan tiedotteessa.

Joukkueen mukaan pelaajien suoritukseen vaikuttivat sen sisäiset konfliktit, kuten eriävät visiot ja huono yhteistyö. Kriitikoitaan vastaan joukkue puolustautuukin painottamalla, etteivät ongelmat syntyneet yksittäisten pelaajien alhaisesta tasosta, vaan nimenomaan edellämainituista yhteistyöongelmista.

Pelaajat toivovat voivansa yhä ottaa osaa Overwatchin pro-skeneen joko pelaamalla toisessa joukkueessa (ideaalisesti osana Overwatch-Liigaa) tai rakentamalla uuden rosterin Bazooka Puppiezin nimen alle ja ottamalla osaa Contendersin toiseen kauteen.

Lähde: Bazooka Puppiez Kuvalähde: Bazooka Puppiez