Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

BLAST ilmoitti 12 kumppanijoukkuetta kaudelle 2020 – mukana suomalaisväriä

Turnausjärjestäjä on ilmoittanut, että ensi vuonna starttaa uusi BLAST Premier -turnaussarja, jossa on mukana 12 kumppanuusjoukkuetta. Yksi näistä nimetyistä kumppanuusjoukkueista on Aleksi "Aleksib" Virolaisen tähdittämä OG.

Blast Premier -turnaussarjan kaudelle 2020 on ilmoitettu yhteensä 12 kumppanijoukkuetta. Sarjan ensimmäinen tapahtuma on määrä ajoittua tammikuulle. Sarjassa pelataan kaksi kautta ja BLAST Premier -turnaussarjassa on tarjolla yhteensä 4 250 000 dollaria, joista 1 355 000 dollaria on osoitettu kummallekin kaudelle. Global Final -turnauksessa palkintopottina on yhteensä 1 500 000 dollaria, josta voittaja kuittaa miljoona dollaria.

Kaudelle 2020 ilmoitetut 12 kumppanijoukketta ovat:

Brazil MIBR
Russia Natus Vincere
Denmark Astralis
United States Liquid
Europe FaZe
France Vitality
Sweden NiP
Australia 100 Thieves
Europe OG
France G2
United States Evil Geniuses
Europe Complexity

Turnaussarjan järjestäjän puolelta on ilmoitettu, etteivät jokainen kumppanuusjoukkue osallistu jokaiseen sarjan turnaukseen. Toisin sanoen jokaiseen pelattavaan turnaukseen kutsutaan yksittäisiä joukkueita.

Lontoon turnauksen on määrä aloittaa sarjan kevätkausi, jossa joukkueet jaetaan kolmeen neljän joukkueen ryhmään. Lontoosta kaksi parasta joukkuetta etenee kahdeksan joukkueen kauden finaaliin ja loput kaksi joukkuetta tulevat vielä selittämättömästä ”showdownista”.

Syyskausi järjestetään myöhemmin loppuvuodesta, se pelataan täysin samalla tavalla kuin kevätkausi. Syyskauden lopussa pelataan Global Final -turnaus, jossa pelaa kevät- ja syyskauden parhaat joukkueet sekä eräät BLAST -kilpailun ulkopuolelta tulleista joukkueista, jotka ovat pärjänneet parhaiten.

Lähde: HLTV

Kuvalähde: BLAST Premier

Viivi Rönnberg

Ei kommentteja

Kommentoi

Voit kommentoida jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi tai kirjautumalla sisään. Kirjautuminen ei ole pakollista.