Blizzard julkaisi viimein lisätietoja aiemmin tässä kuussa ilmoitetusta Wild Open Hearthstoneturnauksesta. Wild on Hearthstonen pelimuoto, jossa on käytössä kaikki pelissä julkaistut kortit, pelimuodosta on ennen tätä järjestetty vain yksi varteenotettava kutsuturnaus, Celestial Hearthstone Masters, joka on meneillään tälläkin hetkellä.

Viime yönä julkaistujen sääntöjen mukaan turnaus pelataan kahdeksan pelaajan Single Elimination turnauksena johon karsitaan kaksi pelaajaa Euroopan, Amerikkojen, Aasian ja Tyynenmerenalueen, sekä Kiinan servereiltä. Karsintaturnaukset pelataan 64 pelaajan Double Elimination formaatilla ja paikan karsintoihin saa sijoittumalla toukuussa 64. parhaan joukkoon Wild Ladderilla.

Turnauksen formaattina toimii yhden bännin best-of-5 Conquest jossa pelaajien pitää voittaa jokaisella kolmella pakallaan kerran voittaakseen ottelun. Sääntökirjan mukaan karsinta pelataan internetin välityksenä ja pudotuspelit livenä, mutta varsinaista aikataulua, tai paikkaa pudotuspeleille ei ole vielä julkaistu.

Toukukuuta on jäljellä vielä reilu viikko, joten kaikilla on vielä aikaa tavoitella paikkaa karsinnoista. Suomalaisista tällä kiinni karsintapaikassa ovat muunmuassa Team Dutch Gamingin Alvar ”Vardu” Dürr joka on tällä hetkellä euroopan kahdestoista ja streameistään tunnettu Jesse ”Roarr” Kaila joka istuu vakaasti kolmen parhaan joukossa.

Palkinnot:

  • 1st 8 000 $
  • 2nd 5 000 $
  • 3-4. 3 000 $
  • 5-8. 1 500 $