Blizzard on ilmoittanut virallisesti muuttavansa rakastetun Overwatch-hahmon Mcreen nimen kun ilmeni, että hahmolle nimensä antanut Blizzardin työtekijä oli osallisena viime kuukausina myllänneissä häirintäsyytteissä. Diablo 4:n johtavan suunnittelijan Jesse Mcreen nimi näkyi Cosby Suite -skandaaliin liittyvien viestiketjujen kuvakaappauksissa, ja kun kuvakaappaukset levisivät heinäkuun lopulla, alkoi Overwatch-yhteisö välittömästi vaatia hahmon nimen muuttamista tai hahmon poistamista pelistä.

Eilen Overwatch julkaisi virallisen lausunnon Twitter-tilillään hahmon nimen muuttamisesta:

”Jatkaessamme keskustelua siitä, kuinka parhaiten elää arvojemme mukaisesti, ja kuinka osoittaa sitoutumisemme niitä heijastavan pelimaailman rakentamiseen, uskomme että on välttämätöntä vaihtaa McCreenä tunnetun hahmon nimi johonkin, joka edustaa paremmin Overwatchin arvoja.” suunnittelutiimi kirjoitti lausunnossaan. ”Tästä eteenpäin pelinsisäisiä hahmoja ei enää nimetä oikeiden työntekijöiden mukaan, ja tulemme olemaan harkitsevaisempia ja tarkempia lisätessämme reaalimaailman viittauksia tulevaan Overwatch-sisältöön.”

Nimenmuutos viivästyttää syksyksi suunniteltua uutta pelisisältöä, jossa McCree-hahmo oli avainasemassa. Sen sijaan pelaajat saavat uuden Free for all-kartan, jonka julkaisu oli suunniteltu loppuvuodelle, ja nimenvaihdos kirjoitetaan osaksi loppuvuodelle siirrettyä tarinankaarta.