Suomalaisen Otto ”ottoNd” Sihvon tähdittämä c0ntact Gamingin CS:GO-rosteri on DBLTAPin lähteiden mukaan muutoksessa: Organisaatio haluaa rakentaa joukkueen uudestaan, ja nykyiset pelaajat etsivät uusia mahdollisuuksia.

Organisaatio kertoo muutoksen syiksi riittämättömät tulokset sekä sen, että se haluaa mennä eri suuntaan. Myös osa joukkueen pelaajista on ilmaissut halunsa tehdä jotakin muuta.

c0ntact hankki vuoden 2020 alussa entisen CR4ZYn kokoonpanon, joka oli silloin rankingissa 20.. Matka ei kuitenkaan lähtenyt käyntiin aivan toivotulla tavalla, ja pian joukkue tippui pois top30-joukkueiden joukosta. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 46.

Suomalaisittain tilanteesta tekee erittäin mielenkiintoisen se, että suomalaisorganisaatio HAVU ei ole paljastanut viidettä pelaajaansa CS:GO-joukkueeseen. Joukkueeseen jäi kaksi tyhjää paikkaa Joonas ”doto” Forssin ja Eetu ”sAw” Sahan vaihdettua ENCEen. Jemi ”jemi” Mäkisen siirryttyä SJ:stä HAVUun neljä pelaajaa on selvillä, mutta viidennen julkistusta odotellaan. Loistavasta sosiaalisen median sisällöstä tutuksi tullut HAVU kiusoitteli faneja jo aiemmin tänä vuonna ehdottamalla Sihvoa viidenneksi pelaajaksi.

Nyt HAVU kiusoittelee CS-faneja uudestaan. Organisaatio on luvannut paljastaa viidennen pelaajansa pian.

 

Lähde: HLTV, DBLTAP
Kuva: DreamHack/Adela Sznajder