Activisionin viime lokakuussa julkaisema Call of Duty: Black Ops 4 saa tänään Battle Royale -pelimuodolleen kokonaan uuden kartan, Alcatrazin. Kuten nimestä voidaan päätellä, tulee kartta kuvastamaan eräänlaista vankilasaarta. Eilen ilmestyneen trailerin perusteella pelaajat pystyvät jatkossa käyttämään vihollisten eliminoimiseen mahdollisesti myös liekinheitintä.

 

 

Battle Royale -kartan julkaisun perusteella peli yrittää selvästi haastaa sen suurimmat kilpailijansa, kuten Fortniten ja Apex Legendsin. Nähtäväksi jää, tuleeko päivitys vaikuttamaan Black Opsin kilpapelaamiseen ja siihen, kuinka paljon se vetää puoleensa uusia sekä vanhoja COD-pelaajia.

Uusi kartta ilmestyy ensimmäisenä PS4-konsoleille ja perinteisesti vasta myöhemmin tietokoneille ja Xbox One -konsoleille. Huolimatta siitä, millä konsolilla peliä pelaat, tulee Black Ops 4 olemaan ilmainen kaikille huhtikuun 30. päivään saakka. Jos siis haluat päästä kokeilemaan peliä ja haastamaan muita pelaajia upouuden kartan puitteissa, nyt sinulla on siihen oiva mahdollisuus.

 

Lähde: Call of Duty Kuvalähde: Call of Duty