Huippusuositun räiskintäpelisarjan Call of Dutyn uusin tulokas, Call of Duty: Vanguard julkaistiin eilen Warzonen sisäisessä eventissä. Yleensä toisiaan vastaan Verdanskin herruudesta taistelevat squadit toimivat nyt yhdessä tuhotakseen raskasvarusteisen sotajunan joka matkasi kartan läpi. Tapahtuma huipentui uuden Call of Duty -pelin trailerin maailmanensi-iltaan.

Call of Duty: Vanguard vie pelaajat ajassa taaksepäin toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin.  Luvassa on heti pelin julkaisusta alkaen jopa 20 pelattavaa moninpelikarttaa – enemmän, kuin koskaan aiemmin julkaisupäivänä. Peli julkaistaan 5. marraskuuta, mutta on ennakkotilattavissa jo nyt – ennakkotilaajille taataan pääsy beta-vaiheeseen, jonka on tarkoitus tulla pelattavaksi ensin PlayStation-konsoleille, ja sen jälkeen muille alustoille. Ennakkotilaajien kaikki edut voit käydä lukemassa Call of Dutyn virallisesta blogista.

Luvassa on myös paljon odotettua lisäsisältöä Warzoneen, kuten esimerkiksi upouusi kartta, jonka perään Warzone-fanit ovat haikailleet jo tovin. Päivityksen myötä PC-alustalle lisätään myös uusi huijauksenestojärjestelmä, jonka toivotaan auttavan pelin hakkeriongelmaan ja tekevän pelikokemuksesta miellyttävämmän kaikille pelaajille.

Lähde: DotEsports