Apex Legends -battle royalen odotettu toinen kausi julkaistiin tämän viikon tiistaina. Uusi kausi toi mukanaan merkittäviä muutoksia kuten uuden hahmon, uudistuneen kentän, uuden aseen, Ranked-pelimuodon ja paljon muuta. Mutta vaikka kaudelta odotettiinkin menestystä, ei se kaikkien mittareiden mukaan ole onnistunut.

Uutissivusto CNBC uutisoi eilen, että pelin julkaisijan Electronic Artsin (EA) osakehinta putosi 5% kun uusi kausi ei onnistunut täyttämään odotuksia. Sivusto asetti pettymyksen syyksi pelin Twitch-katsojamäärät; sitä katsoi viime viikolla noin 50 000 katsojaa verrattuna pelin julkaisun jälkeiseen 100 000 katsojaan.

Apex Legends oli julkaisuhetkellään suoranainen ilmiö ja se nosti EAn osakehintaa 16 prosenttia. Olettamus todennäköisesti oli, että pelistä saataisiin varteenotettava kilpailija Epic Gamesin monumentaaliselle Fortnitelle. Mutta vaikka Apex Legendsin oma fanikunta on iloinnut uudesta kaudesta mm. Redditistä, voi olla ettei peli vain sovellu samanlaiseksi massailmiöksi kuin Fortnite.

Lähde: CNBC Kuvalähde: EA