Tyler ”Ninja” Blevins järisytti striimausmaailmaa siirtyessään Twitchistä Mixerille. Nyt CNN väittää tietävänsä kuinka paljon Ninja tästä sai korvausta. 

Ninja ei todennäköisesti tiennyt Mixerille vaihtaessaan, kuinka suuren sodan stream-alustojen välillä hän aloitti.

Hänen jälkeensä korkean profiilin striimaajista Michael ”shroud” Grzesiek on siirtynyt myös Mixeriin ja 100 Thievesin organisaatioon kuuluvat Jack ”CouRageJD” Dunlop ja Rachell ”Valkyrae” Hofstetter Youtube Gamingiin.

On useita muitakin jotka ovat tehneet suuria muutoksia ja niitä tullaan näkemään tulevaisuudessakin, mutta kaikki lähti kuitenkin Ninjasta.

Monet epäilivät, että hänelle maksettiin miljoonia, jotta hän jättäisi 14 miljoonaa Twitch-seuraajaa taakseen, mutta mitään virallista ei ole koskaan paljastettu.

CNN:n 26. tammikuuta antaman raportin mukaan Ninja ansaitsee 20-30 miljoonaa vaihdosta. Asiasta kertoo Aderin toimistusjohtaja Justin Warden, joka kertoo olevansa suoraan tietoinen kaupasta.

Bloombergin raportti kuitenkin väittää, että Ninja sekä shroud olisivat tehneet 40 miljoonalla kolmesta viiteen vuoteen kestävät sopimukset.

CNN otti yhteyttä Ninjan edustajaan Loadediin, joka kuitenkin kieltäytyi vahvistamasta todellista summaa.

Siitä huolimatta näyttää selvältä, että kovin halvalla Ninja ei ole siirtynyt pienemmälle striimaus-alustalle. Hänen ja shroudin tarkoituksena oli tuoda lisää katsojia tuntemattomammalle Mixerille, mutta kovin suurta vaikutusta ei vielä ole tullut. Siitä huolimatta Mixeristä puhutaan todellisena kilpailijana, vaikka isoa katsojakuntaa ei olekaan vielä olemassa.

Tällä hetkellä striimaus-sodassa on mukana neljä suurta toimijaa Twitch, Youtube Gaming, Facebook Gaming ja Mixer, joka on näistä pienin.

Vielä on liian aikaista sanoa, ovatko Ninjasta maksetut rahat lopulta kuinka hyödyllisiä.

 

Lähde: DexertoCNN

Kuvalähde: Medium