Conquer Gaming luopui CS joukkueesta tammikuussa kun varusmiespalveluksen aloittaneen Olli ”INSES” Haviston tilalle ei löydetty viidettä pelaajaa. Jo tuolloin Conquer lupasi paluuta pelin pariin. Viikonloppuna Pasilassa järjestetyssä Assembly Winter 2018 tapahtumassa viime viikonloppuna Conquer otti siipiensä alle suomalaisen Rat-Gang sekajoukkueen joka nappasi turnaukseen paikan avoimista karsinnoista.

Rat-Gang ei jatka Conquerissa, vaan uudeksi kokoonpanoksi muodostuu boys of cellblock nimellä ECS:ssä aiemmin kilpaillut joukkue.

Conquer Gaming 2018:

  • Olli ”slowi” Pitkänen
  • Topi ”snobi” Hartikka
  • Samu ”Samppa” Kylmälä
  • Otto ”dreamer” Hämäläinen
  • Samuli ”Twixie” Herrala

Joukkueen kapteenina toimii Olli ”slowi” Pitkänen joka on vaikuttanut SJK:ssa ja tämän jälkeen SkitLitessä ja tekee nyt paluun Conquerin paitaan.

”Olen todella tyytyväinen, että pääsen taas edustamaan Conquer Gamingia. Meillä on keski-iältään todella nuori, noin 18-vuotias, kokoonpano. Kaikilla on potentiaalia ratkoa peli pelkällä yksilötaidollaan. Keräsin joukkueen pääsääntöisesti SFPL tulosten perusteella, ja huomasin jo ensimmäisten harjoitusten perusteella, että pystymme mihin vaan, kuhan saamme tiimipelin kuntoon.” Kertoo joukkueen kapteeni slowi.

”Henkilökohtaisesti tunnen slowin hyvin, olen pelannut slowin kanssa aikoinaan samassa joukkueessa ja tiedän sen, että tulivoimaa kaverilta löytyy. Nyt kun ollemme keskustelleet tässä muutaman viikon ajan joukkueesta, niin on hienoa että ollaan samalla sivulla tulevaisuuden sekä tavoitteiden suhteen.

Kyseessä on nuori porukka ja vähän kokematon porukka slowia lukuunottamatta, mutta jos Suomen CS:GO skeneä seuraa, niin kyllä nämä pelaajat tunnistaa, ja tietää myös kuinka kova taso on kyseessä. On hienoa lähteä työstämään näiden jätkien kanssa tuloksia. Tulen itse striimaamaan conquerin pelejä Twitchin puolella, jossa näemme siis FEL, ESEA main, sekä mahdolliset quali ottelut. Tänään joukkue jatkaa ECS karsintoja jossa on enään kahdeksan joukkuetta jäljellä. Klo 20 Asterioania vastaan.” Kommentoi puolestaan Jyri ”Jyppe” Karvanen, Conquerin perustaja ja toimitusjohtaja.

Counter Striken lisäksi Conquer Gamingillä on yksi pelaaja, Eero ”Leroy” Kesälä, Hearthstonessa.