NYYRIKKI Esportsin Counter-Strike: Global Offensive -joukkue on hankkinut kokoonpanoonsa kaksi pelaajaa hajonneesta Conquer Gamingista. Conquerista NYYRIKKI:in siirtyvät Ville "wils0n" Järvi ja Lauri "pietola" Hietala. Hietala ehti edustaa Conqueria vuoden ajan, Järvi viime vuoden maaliskuusta.

- Nämä pelaajat sopivat täydellisesti joukkueeseemme. Uskomme, että joukkue tulee hyötymään uusien pelaajien tuomasta kokemuksesta, kommentoi NYYRIKKI:n manageri Matt Wright siirtoa. NYYRIKKI:n uudessa kokoonpanossa pelaavat myös Roope "tomsku" Simpanen, Toni "STOVVE" Liukkonen ja Aaro "Hoody" Peltokangas.

Wright paljasti myös pietolan olevan joukkueen uusi kapteeni. Kiitosta sai myös Conquer Gamingin toimitusjohtaja Jyri "Jyppe" Karvanen.

Karvanen itse julkaisi eilen TwitLonger-kirjoituksen Conquerin taipaleesta. Kirjoituksen mukaan syynä joukkueen hajoamiselle oli se, että varusmiespalveluksen aloittaneen Olli "INSES" Haviston tilalle ei löydetty viidettä pelaajaa. Karvanen lupailee kuitenkin organisaation palaavan CS:GO:hon tulevaisuudessa.

Conquer Gamingin paras saavutus oli Finnish Esports Leaguen (FEL) toisen kauden voitto viime vuoden toukokuussa. Joukkue sijoittui neljän joukkoon myös viime heinäkuussa Nordic eSports Academyssa ja syyskuussa Connection Lanissa.

Lähde: NYYRIKKILiquipedia Kuvalähde: Conquer Gaming