Conquer Gaming ottaa Counter-Strike: Global Offensive -joukkue Rat-Gangin siipiensä suojaan ensi viikolla järjestettävän Assembly-pelitapahtuman ajaksi. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Assembyssä pelataan ASUS ROG:n Counter-Strike -turnaus, jonka palkintopotti on 15 000 dollaria. Kaksipäiväinen turnaus pelataa 2.-3. helmikuuta.

Joukkueen pelaajiin kuuluvat Antti ”Fubbeli” Piispanen, Olli ”oopee” Piispanen, Miika ”GRM” Tauriainen, Joni ”Kippariz” Hellman ja Jukka ”Vladimus” Neuvonen. Rat-Gang selvitti tiensä turnaukseen KatsoPeiliin:n ohella yhteensä 128:lle suomalaisjoukkueelle järjestetyistä karsinnoista.

Conquer Gamingin oma Counter-Strike-joukkue hajosi tammikuun alussa.

Conquerin toimitusjohtaja ja perustaja Jyri ”Jyppe” Karvanen on innoissaan uuden joukkueen tukemisesta.

”Conquer Gaming on aktiivisesti mukana Suomen skenessä, joten mikäs sen hienompaa kuin päästä tukemaan karsinnoista turnaukseen päässyttä suomalaista joukkuetta. Osalle pelaajista tämä on myös ensimmäinen LAN-turnaus, joten on hyvä katsoa, että kaikki sujuu kuten pitääkin.

”Sen suurempia päätöksiä joukkueen tulevaisuudesta en ole vielä halunnut tehdä. Katsotaan ensin Assemblyt alta pois. Pelaajat ovat varmasti tyytyväisiä, kun saivat tukijan taakseen”, Karvanen kommentoi eUrheilu.comille.

Oliko jotain erityistä syytä, miksi tuettavaksi joukkueeksi valikoitui nimenomaan Rat-Gang eikä myös karsinnoista mukaan edennyt KatsoPeiliin?

”Sillä ei ollut periaatteessa väliä, kumpaa joukkuetta olisimme lähtenyt tukemaan. On hienoa päästä tukemaan edes toista joukkuetta, ja että Conquer on mukana Assemblyillä, vaikka ei ole vakituista joukkuetta”, Karvanen sanoo.

Conquer Gaming pelaa turnauksen A-lohkossa yhdessä suomalaisen SuperJymyn sekä ranskalaisen Team-LDLC:n ja ukrainalaisen pro100:n kanssa. Joukkue kohtaa ensimmäisessä ottelussaan pro100:n perjantaina 2. helmikuuta kello 12:00. B-lohkossa pelaavat saksalainen ALTERNATE aTTax, tanskalainen North Academy sekä suomalaiset HAVU ja KatsoPeiliin.

Lähde: ASUS ROG Kuvalähde: Conquer Gaming