"Nuoremmat usein aliarvioivat meitä. He eivät ymmärrä, että meidän ikäluokkamme rakensi pohjan IT-maailmalle. Esimerkiksi näppäinoikotiet ja macrot ovat tuttuja meille, sillä niitä käytettiin ennen tietokonehiiren yleistymistä." Kertoo Wanja ”Knitting Knight” Godänge, 63, yksi joukkueen nuorimmista pelaajista.

"Pelaaminen tarjoaa mahdollisuuden ylittää sukupolvien välistä kuilua", kommentoi  Bertil "Berra Bang" Englund, 81 "Voin esimerkiksi viettää paremmin aikaa lastenlapsieni kanssa".

Joukkueen seuraava pysäkki on Jönköpingissä järjestettävä Dreamhack, jossa se aikoo hastaa nuoremman sukupolven. Jo yli 20 joukkuetta on ilmoittautunut ottamaan mittaa Silver Snipersista, ja ainakin kahdelle onnekkaalle kokoonpanolle tarjoutuu siihen tilaisuus näytösottelun muodossa.

Viisikko on valmistautunut koitokseen tosissaan, kotona harjoittelun lisäksi Silver Snipers on useaan otteeseen tavannut nykyään valmentajana toimivaa Tommy "Potti" Ingemarssonia. Potti on parhaiten tunnettu Counter Strike 1.6 ajalta jolloin mies kuittasi kymmenen maailmanmestaruutta NiP:n riveissä.

"Silver Snipers on loistava joukkue, he haluavat todella kehittyä pelissä ja omaksuvat uusia asioita nopeasti." Potti kertoo SVT:lle antamassaan kommentissa.

Silver Snipersin voi tapahtumassa bongata Lenovon ständiltä, ja joukkueen voi haastaa sen virallisilta kotisivuilta.

Lähde: SVT

Artikkelikuva: Silver Snipers