Viime keväänä ENCE sähköisti Suomen League of Legends -skeneä julkaisemalla huippupelaajista koostuvan joukkueensa. Joukkue kutsuttiin suoraan Northern League of Legends Championship (NLC) -sarjaan, jossa pelaa mm. Fnatic Rising, Nordavind ja Singularity. Joukkueen julkistusvideolla ENCEn manageri Niklas ”Willkey” Ojalainen kertoi syyksi peliin lähtemiseen halun olla mukana maailman suosituimman videopelin kehittämisessä sekä pohjoismaisen ja erityisesti suomalaisen LoL-skenen kehityksessä. Joukkue pelasi ensimmäiset ottelunsa NLC:n kesäkaudella, mutta palkintosijoituksia ei joukkueelle herunut.

ENCE karsiutui syksyllä NLC Fall Open -turnaukseen, jossa pelasi myös toinen suomalaisjoukkue KOVA. Turnauksessa ENCE jäi finaaliottelusta hävittyään koko turnauksen voittaneelle Barrage Esportsille.

Seuraava NLC kausi alkaa tammikuussa, mutta ENCEä ei nähdä kilpailemassa pohjoismaiden LoL-herruudesta. Organisaatio luopuu tiimistä, sillä koronavuosi on ollut raskas myös e-urheiluorganisaatioille, ja he ovat päättäneet panostaa muihin olemassa oleviin tiimeihin sekä liiketoimintaan. Tällä hetkellä organisaation CS:GO-joukkue on myös pyörityksen keskellä, sillä joukkueen sisäisiä ongelmia on sivuttu Twitterissä maanantaista lähtien.

Tiedotteessa ENCE kiittää niin pelaajiaan kuin myös NLC:tä kuluneesta ajasta. Joukkueen pelaajat ovat nyt vapaita etsimään uusia mahdollisuuksia.

ENCEn kokoonpanossa pelasivat

  • Top: Juho ”Nille” Janhunen
  • Jungle: Arttu ”Taikki” Sirkka
  • Mid: Anselmi ”Simple” Rintanen 
  • ADC: Aleksi ”Kehvo” Merta 
  • Support: Sebastian ”Seffe” Tenn