Meillä on jälleen ilouutisia suomalaisille elektronisen huippu-urheilun seuraajille! Pitkien neuvottelujen jälkeen eUrheilu.com sai yksinoikeuden lähettää Counter-Strike: Global Offensive -pelin huipputurnauksen Kööpenhaminasta suorana suomalaisille katsojille!

Blast Pro Series kiertää maailman huippuareenoja Counter Striken ehdottomien ykkösjoukkueiden kanssa, kiertue pysähtyy mm. Pariisissa ja Miamissa. Kööpenhaminan turnaus pelataan 24. ja 25. marraskuuta ja palkintopotissa on huimat 250 000 dollaria!

"Hienoa että saimme neuvottelut maaliin. On suuri kunnia, että nimenomaan meitä pyydettiin tekemään Blast Pro -turnauksesta suora lähetys. Se kertoo siitä, että eUrheilu.com on tehnyt hyvää työtä suomalaisen esportsin eteenpäin viemisessä! Teemme parhaamme, että tästä viikonlopusta jää kaikille kylmän väreet selkärankaan!" - Arttu Hämäläinen eUrheilu.comin markkinoinnista.

Turnauksessa pelaa kuusi maailman ykköskorin joukkuetta: Astralis, FaZe Clan, SK Gaming, North, G2 Esports sekä Ninjas in Pyjamas. Voittajajoukkue poistuu Roayl Arenalta 125 000 dollaria rikkaampana.

eUrheilu.comin livelähetyksissä pääselostajana toimii tuttu ääni, Arttu "OlviTenu" Hämäläinen, aisaparinaan kivenkova Jussi "gstus" Perälä.

Tiedotamme lähetysten tarkemmasta aikataulusta myöhäisempänä ajankohtana.

Kuvalähde: Blast Pro Series