CS:GO:n seuraajille on ensi vuonna tarjolla entistä parempaa sisältöä, kun suurimpien turnausten järjestäjä ESL kehittää formaattiaan. Vuoden 2021 tapahtumiin voi alkaa henkisesti valmistautumaan, sillä koko turnauskalenteri on jo julkaistu. Miljoonan dollarin turnauksia tullaan näkemään ensi vuonna kaksin kappalein: IEM Katowice helmikuussa ja ESL One Cologne heinäkuussa.

Tulevan vuoden kisoissa tullaan ottamaan entistä paremmin huomioon joukkueet, niiden pelaajat sekä katsojat.  Viime vuosien aikana ammattilaistason Counter Strike on saanut risuja siitä, että turnauksia on yksinkertaisesti liikaa, mistä kärsii sekä pelaajien jaksaminen että isojen finaalien merkitys katsojayhteisölle.

ESL:n YouTube-kanavalla julkaistussa videossa suosittu kommentaattori Alex ”Machine” Richardson kertoo, että nyt tapahtumien määrää on karsittu ja aikaa tarinankerronnalle jää enemmän.

Oletuksena videolla on, että tapahtumat tulevat palaamaan paikanpäälle areenoille. Paikkoihin, joissa Richardsonin mukaan peliä on tarkoitettu pelattavaksi. Kaiken tämän lisäksi ensi vuonna tullaan näkemään myös uusittu kisastudio ESL:n turnauksissa.

Videolla ESL:n Michal ”CARMAC” Blicharz kertoo uudistetusta otteluaikataulusta. Turnaukset tullaan tulevaisuudessa jakamaan kahdelle viikonlopulle, mikä antaa enemmän aikaa joukkueille valmistautua finaalipeleihin ja tuotannolle valmistaa kiinnostavia tarinoita finaaleihin suuntaavista pelaajista.

–Selkeä kehitys pelaajille ja paljon, paljon hypeä teille katsojille, Blicharz summaa.