Windigo Gamingin toimitusjohtaja Maksym Bednarskyi ilmoitti eilen, että Windigo Gaming lopettaa toimintansa CS:GOssa.

Organisaatio perustettiin tarkalleen kaksi vuotta sitten ja se oli tunnettu bulgarialaisesta kokoonpanostaan, joka voitti WESG Finals -turnauksen maaliskuussa. Bednarskyin mukaan Windigo ei ole vieläkään saanut 500 000 dollarin palkintorahoja turnauksen voitosta.

Emme vieläkään ole saaneet palkintorahoja WESG-turnauksesta, vaikka eräpäivä siirrosta oli jo 8. lokakuuta”, Bednarskyi sanoi. ”WESG ei ole vieläkään vastannut, Alibaban edustajat eivät myöskään ole vastanneet. Ilman niin suuria kassavirtarahoja emme vain voi maksaa osia palkinnoista pelaajille, jotka ovat jo muissa organisaatioissa.

WESG ei ole Windigon mukaan ainut turnaus, josta organisaatiolta on saamatta palkintorahoja. He odottavat edelleen maksua ESL Pro Leaguen yhdeksännen kauden osallistumisesta huhtikuussa.

Windigo ei menestynyt samalla lailla enää sen jälkeen, kun joukkueen jättivät Viktor “v1c7oR” Dyankov ja Yanko “blocker” Panov ja heidät joukkueessa korvasivat Buğra “Calyx” Arkın sekä Ali “hAdji” Haïnouss kesäkuussa. Kokoonpanomuutokset tarkoittivat myös sitä, että joukkueen pelin sisäinen viestintä vaihtui englannin kieleksi. Organisaatio menetti myös yhden parhaista pelaajistaan Georgi “SHiPZ” Grigorovin, joka valittiin WESG Finals -turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kaikki Windigon pelaajat ja valmentajat, paitsi Valentin ”poizon” Vasilev vapautettiin sopimuksistaan tänään 1. marraskuuta. Windigo paljastaa enemmän poizonin tulevaisuudesta ensi viikolla.

Kaksi viikkoa sitten 20-vuotiasta poizonia oltiin viemässä OG:n tulevaan CS:GO rosteriin, mutta ranskalaisen uutissivusto 1pv.fr uusimman raportin mukaan nuorukaisen kerrotaan neuvottelevan paikasta Complexitystä, joka penkitti AWP-pelaajansa Shahzeb “ShahZaM” Khanin 28. lokakuuta.

Windigo Gamingin Twitterin mukaan joukkue on jo päässyt jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen WESG Finals -turnauksen maksamatta jääneistä palkintorahoista. Twiitissä kerrotaan turnausjärjestäjän lähestyneen organisaatiota sähköpostitse.

 

Lähde: Dot Esports & Reddit

Kuvalähde: HLTV