1pv.fr -uutissivuston mukaan OG on päässyt sopimukseen ALTERNATE aTTaXin kanssa brittipelaaja Mateusz ”mantuu” Wilczewskin siirrosta heidän pian julkaistavaan joukkueeseen.

22-vuotiaan hankinnan on tarkoitus ottaa AWP-pelaajan rooli joukkueessa. Harmiksemme SJ:n suomalaispelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen on OG:n siirtokuvioista ulkona, johtuen hänen VAC-bännätystä Steam-tilistä, joka saattaisi estää kilpailemisen Valven Minor sekä Major -turnauksissa.

Mantuu nousi OG:n tähtäimeen sen jälkeen, kun Complexity hankki OG-siirtohuhuissa pyörineen Valentin ”poizon” Vasilevin.

Brittipelaajan viimeiset kolme vuotta ovat menneet pelatessa PANTHERS ja ALTERNATE aTTaX saksalaisorganisaatioissa, jonka aikana hän on voittanut muun muassa kolme ESL Meisterschaftia sekä Esportal Global -finaalit. Mantuulla on vakuuttava 1.22 ratinglukema pelatuista LAN-turnauksista.

Tämä tulisi olemaan OG:n ensimmäinen loikkaus CS-kentille. Organisaatio tunnetaan parhaiten Dota 2 -joukkueestaan, joka on voittanut arvostetun The International -turnauksen kaksi kertaa vuosina 2018 ja 2019.

OG:n kokoonpano tulisi näyttämään tältä:

fr Nathan ”NBK” Schmitt
fi Aleksi ”Aleksib” Virolainen
dk Valdemar ”valde” Bjørn Vangså
jo Issa ”ISSAA” Murad
pl Mateusz ”mantuu” Wilczewski

 

Lähde: HLTV / 1pv.fr

Kuvalähde: vpesports