Ruotsin Jönköpingissä järjestetään tänä viikonloppuna maailman tunnetuimpiin Lan-tapahtumiin kuuluva DreamHack Summer. Kuten arvata saattaa, viikonloppuun mahtuu rennon pelaamisen lisäksi myös monia kovemman luokan turnauksia, näistä merkittävimpänä Counter-Strike: Global Offensiven DreamHack Open -turnaus. Turnauksen palkintopotti on 100 000 dollaria ja sen voittaja palkitaan peräti 50 000 dollarilla.

DreamHack Summerin CS:GO-turnauksessa on tänä vuonna yksi suomalaisedustaja: Eurooppalaisen CR4ZYn Otto ”ottoNd” Sihvo, joka pelasi aiemmin HAVUn CS:GO-joukkueessa. Yhteensä turnauksessa pelaa kahdeksan joukkuetta, joista tunnetuimpiin kuuluva mm. OpTic Gaming sekä Winstrike Team.

CR4ZY kärsi tappion eilisessä avausottelussaan, joka asettaa sen tänään vaikeaan asemaan: Seuraava ottelu Chaosia vastaan on voitettava, jotta joukkue pysyisi mukana turnauksessa ja pudotuspeleihin päästäkseen sen on voitettava myös jatko-ottelu Team Ancientia vastaan. CR4ZYn ottelu Chaosin kanssa alkaa klo 14:00 Suomen aikaa ja voiton sattuessa se kohtaa Team Ancientin klo 20:00.

Turnauksen pudotuspelit alkavat huomenna klo 11:00. Tarkan otteluaikataulun löydät täältä. Otteluita voit seurata suorana joko Dreamhackin Twitch-kanavalta tai suomenkielisen selostuksen kera Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta.

Lähde: DreamHack Kuvalähde: DreamHack