Team Liquidin tähtipelaaja ja Major-voittaja Jake ”Stewie2k” Yip ei innostunut Envyn pelinsisäisen johtajan Noah ”Nifty” Francisin antamista kommenteista. Team Liquid ei ole vielä edes pelannut Envyn uutta kokoonpanoa vastaan, mutta silti kahden Pohjois-Amerikkalaisen joukkueen välille on keritty rakentamaan vahvaa vastakkainasettelua.

Kaikki alkoi siitä, kun Nifty vastasi haastattelussa erilaisiin CS:ään liittyviin asioihin ja kertoi, ovatko ne yliarvostettuja vai aliarvostettuja.

”Sanoisin, että Liquid on yliarvostetuin. He ovat loistava joukkue, kun he niin haluavat. Heillä on omat ongelmansa joukkueen ulkopuolella. On todella vaikeaa saada tuollainen kokoonpano toimimaan koko ajan johdonmukaisesti. Heidän tulisi jättää egonsa oven ulkopuolelle.”

Niftyn kommentit eivät olleet ainoastaan negatiivisia, vaan hän mainitsi myös Liquidilla olevan potentiaalia nousta ”kaikkien aikojen parhaaksi pohjois-amerikkalaiseksi kokoonpanoksi”.

Stewie2k ei kuitenkaan keskittynyt positiiviseen osaan, kun hän vastasi Niftyn kommentteihin. Hän sanoi Niftyn puhuneen ”paskaa”.

”Siinä ei ole mitään järkeä, ettemmekö haluaisi olla parhaita. Ymmärrämme joukkuekavereiden merkityksen eli yksilön ego jää aina ovien ulkopuolelle. Katso peiliin.” – Stewie2k twiittasi Rivalryn päivitykseen.

Peiliin katsomiselle Stewie2k todennäköisesti viittasi draamaan, joka ympäröi Team Envyä tammikuussa, kun Jacob ”FugLy” Medina avautui penkityksestään Twitterissä.

Yip ei ole koskaan ujostellut sanoa mielipiteitään suoraan ja entinen Cloud9-pelaaja Oscar ”Mixwell” Cañellas huomautti tietävänsä, että Stewie tulee heti nähtyään kommentoimaan videoon.

Jos fanit toivovat näkevänsä näiden kahden joukkueen kohtaamisen, he voivat joutua odottamaan sitä jonkin aikaa, mutta on mahdollista, että kohtaaminen nähdään massiivisilla lavoilla. Envy raivasi tiensä Amerikan minoreihin ja jos he siellä sijoittuvat kahden parhaan joukkoon, avautuu paikka ESL Rion majoreilta. Jos nämä joukkueet lopulta kohtaavat, on molemmilla osapuolilla varmasti paljon todistettavaa.

 

Lähde: Dexerto Kuva: ESL