Chicagossa pelattava, järjestyksessään 14. Intel Exterme Masters (IEM) -CS:GO-turnaus on edennyt pudotuspelivaiheeseen. Alkuperäisistä kahdeksasta joukkueesta on jäljellä enää neljä, jotka ovat kaikki vain kahden ottelun päässä turnauksen 125 000 dollarin pääpalkinnosta.

Jatkoon pääsijöiden joukossa on myös suomalainen ENCE Esports. Suomalaisjoukkue nousi suvereenisti oman lohkonsa johtoon, peitoten sekä Renegadesin että Heroicin 2-0. Turnauksen muut playoff-joukkueet ovat Team Liquid, Team Vitality ja MIBR.

ENCE tulee kohtaamaan omassa semifinaaliottelussaan brasilialaisen MIBR:n. Joukkueet pelasivat alkuturnauksen eri lohkossa, joten nähtäväksi jää, kuinka ne pärjäävät toisiaan vastaan. MIBR on rankattu HLTV:n maailmanlistalla kolmanneksitoista, ENCE taasen neljänneksi, joten ainakin paperilla suomalaisjoukkueella pitäisi olla etulyöntiasema.

Mutta vaikka ENCE pääsisikin finaaliin, tulee siellä taatusti olemaan edessä kova mittelö; kahdesta muusta semifinaalijoukkueesta Team Liquid on nimittäin maailmanlistan ykkönen, kun taas Team Vitality on ollut viime aikoina huimassa nousussa ja peittosi myös ENCEn alkukuun ESL One Colognessa.

ENCEn ja MIBR:n välinen ottelu alkaa tänään klo 22:30 Suomen aikaa, kun taas Team Liquid ja Team Vitality kohtaavat toisensa klo 02:20. Ottelut ovat katsottavana suorana ESL:n Twitch-kanavalta tai suomeksi Elisa Viihteestä.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: IEM