Valvelta on ilmestynyt uusi päivitys Counter-Strike: Global Offensive -peliin. Tiedossa on muutoksia eri osa-alueille, ja niiden odotetaan vaikuttavan merkittävästi pelin metaan.

Pistoolikierroksen voiton painoarvoa vähennetään antamalla enemmän rahaa hävinneelle osapuolelle. Muutoksen takana on pyrkimys vähentää pistoolikierroksen merkitystä myöhemmillä kierroksilla. Kilpapelissä molemmat joukkueet aloittavat nyt ottelun molemmat puolikkaat tilillään yksi kuvitteellinen häviö, joka kuitenkin poistuu erävoiton jälkeen. Pistoolikierroksen hävinnyt joukkue saa päivityksen myötä nyt 1900 dollaria 1400 dollarin sijaan, ja seuraavista putkeen tulevista häviöistä 2400, 2900 ja 3400 dollaria. 3400 on maksimibonus häviöstä, ja sen saa viidestä tai enemmästä peräkkäisestä tappiosta.

CZ75a-automaattipistoolia viritettiin hieman kannustamaan puoliautomaattitulen käyttöön keskitason ja pitkillä etäisyyksillä. Tec9-puoliautomaattipistoolia paranneltiin tekemään aseesta anteeksiantavampi keskitason tulinopeuksilla. SG553- ja AUG-kiväärien hintoja alennettiin 2750 ja 3150 dollariin. Muutoksen tarkoituksena on lisätä rynnäkkökiväärien käyttöä kilpailullisessa pelissä.

Myös kenttiin tehtiin muutoksia. Itävalta on nyt valittavissa Competitive Matchmakingissa. Casual Matchmakingissa se siirrettiin Group Delta -ryhmään. Canals-kenttä poistuu kilpapeleistä. Kentät Biome ja Subzero on nyt valittavissa Casual matchmakingissa Casual Sigma -ryhmässä. Shipped- ja Insertion-kentät poistuvat.

Lue kaikki muutokset täältä.

Lähde: HLTV Kuvalähde: CS:GO